Sevniški rokometni klub bo v sezoni 2017/2018 praznoval 60 let delovanja. Od ustanovitve leta 1958 se lahko klub pohvali s številnimi uspehi. Trudimo se in smo prepričani, da bo tudi ta sezona uspešna pri vseh selekcijah. Letos namreč v državnih ligah tekmuje kar šest selekcij.
Člansko ekipo, ki letos tekmuje v 2. državni ligi, sestavljajo igralci, ki so se rokometnih osnov naučili prav v Sevnici. Ekipa je mlada in polna energija, kar pa jim z željo po uspehu daje dodatno moč in upanje, da se lahko brez težav kosajo z vsemi v svoji ligi. Za njimi je že nekaj tekem v gosteh in doma. Na prvi domači tekmi so premagali RK KRONOS iz Logatca s 23:20. Prvi dve točki v sezoni so tako osvojili pred najbolj zvestimi domačimi navijači, ki fante podpirajo na vsaki tekmi. Igralci si seveda želijo še večje podpore s tribun, saj potrebujejo dodatno energijo za osvajanje točk. Načrt ekipe za letošnjo sezono je preprost. Dokazati, da se da z malo sredstvi, a veliko količino energije, želje in optimizma doseči postavljene cilje.
V klubu delujejo še druge selekcije. Najmlajši (mlajši dečki C) se bodo med sezono udeleževali turnirjev in si bodo nabirali izkušnje ter se šele privajali na prava tekmovanja. Malce starejši (mlajši dečki A) so v letošnji sezoni odigrali že dve tekmi ter prikazali veliko znanja, ki so ga usvojili v preteklih sezonah. Starejši dečki B so oktobra odigrali tri tekme. S svojimi zmagami kažejo velik napredek glede na lansko sezono. Prav tako so tri tekme odigrali fantje v selekciji starejši dečki A. Brez težav premagujejo nasprotnike in so s svojo igro vzor mlajšim v klubu. Največ tekem v letošnji sezoni pa so odigrali kadeti, ki so v večini tudi pomemben člen v članski ekipi. Kadetska ekipa brez težav konkurira preostalim v svoji kategoriji in je v vrhu skupine.
Vabljeni v Športno dvorano Sevnica, da podprete vse naše igralce, ki se borijo za sevniški rokometni klub. Za vse tekme je vstop prost.