V soboto, dne 7.9.2019, se je odvijal PRAZNIK ROKOMETA V SEVNICI. V dopoldanskem času so v Športni dvorani Sevnica starejši dečki in kadeti odigrali prijateljski tekmi s Slovenj Gradcem in zmagali. Popoldan je novo vodstvo kluba na novinarski konferenci v Vinski kleti Mastnak predstavilo program dela za obdobje naslednjih štirih let. V večernem delu pa smo uživali v izjemnih rokometnih predstavah na TURNIRJU POSAVJA med članskimi ekipami Sevnica, Krško in Radeče. Vzdušje je bilo odlično, kar je dobra popotnica za prihajajočo sezono.

Rokometni klub Sevnica bo v naslednjih sezonah namenil velik poudarek na delu z mladimi, tako v klubu kot tudi v sodelovanju z osnovnimi šolami v občini. S člansko moško ekipo imajo namen že v prvi sezoni naskakovati višji rang tekmovanja. V novi sezoni bo aktivnih sedem selekcij, od tega pet moških in dve ženski, izvajati pa so se začele tudi jutranje urice. Ekipe bo vodilo devet licenciranih trenerjev in dva pomočnika.

Želja kluba je, da se priključi čim več igralcev in igralk, ljubiteljev rokometa ter da rokometne tekme zopet postanejo praznik.