S tekmovanjem po počitnicah so začeli mlajši dečki A, ki so se v sredo odpravili na gostovanje v Črnomelj. Domov so prinesli dve točki za zmago z rezultatom 14:23. Ekipa MDA v skupini center II zaseda drugo mesto.

V domači dvorani, so v petek s tekmami nadaljevali starejši dečki B in starejši dečki A. V goste so prišli igralci RD Riko Ribnica. Žal kljub borbenosti, našim fantom ni uspelo osvojiti točk. Končni rezultat SDB RK Sevnica : RD Riko Ribnica 28:32. SDA so bili zmagi še bolj blizu. Končni rezultat SDA RK Sevnica : RD Riko Ribnica 21:22.

Sobotno dopoldne je prineslo zmago. Kadeti so se odpravili na gostovanje v Brežice. Novi dve točki so si priborili z rezultatom 33:41. Kadeti ostajajo neporaženi in na vrhu lestvice v skupini jug.

Tudi nedeljsko dopoldne je bilo zanimivo za naše najmaljše. V domači dvorani so svojo četrto tekmo odigrale mlajše deklice B. Po napetem prvem polčasu (4:4), ko so gostje iz RK Nazarje lovile vsak zadetek domačih, so v drugem polčasu domačinke naredile nekaj razlike. Tekma se je končala z rezultatom 9:6, kar naše najmlajše uvršča na sredino lestvice v skupini vzhod.

Mlajši dečki B so odšli na gostovanje v Dobovo. Po vodstvu na začetku tekme, so igralci na odmor odšli le z golom prednosti (5:6). Tudi drugi polčas ni prinesel velike prednosti, ekipi sta ohranili izenačen rezultat vse do 38 minute, ko so domači zadeli za 11:10. Žal našim dečkom ni uspelo zadeti še enkrat za izenačenje in so se vrnili brez osvojenih točk. Kljub temu ostajajo prvi na lestvici v skupini jug.

V naslednjem kolu gredo ekipe mlajših deklic, starejših dečkov A in B ter kadeti na gostovanja. Spremljajte nas na našem Facebooku ter spletni strani!