Za nami je pester vikend gostovanj, domača dvorana si je nekoliko odpočila od rokometa preden jo naslednji vikend popolnoma napolnimo tako na tekmah mladih kot članski tekmi.

Na gostovanje v Ivančno Gorico, so se v soboto, odpravili starejši dečki A in B. Prvo tekmo proti vrstnikom iz RK Sviš, so odigrali SDB, ki so s prednostjo treh golov (22:25), osvojili novi dve točki. Starejšim dečkom A, kljub dobremu začetku tekme, ni uspelo osvojiti novih dveh točk. Tekma v Ivančni Gorici, se je zaključila z rezultatom 35:27.

Na gostovanju so bili tudi kadeti. V sosednjih Radečah so domačine visoko premagali. Že po uvodnih minutah so pokazali odlično igro, ki se je nadaljevala do konca tekme. Domov so se vrnili z dvema točkama, ob končnem rezultatu 18:51. Neporaženi ostajajo na prvem mestu lestvice jug.

V nedeljo so se mlajše deklice B odpravile na gostovanje v Slovenj Gradec. Po napeti tekmi in odlični predstavi naših deklet, je zmanjkalo kanček športne sreče. Tekma se je končala z rezultatom 8:7.

Uspešni so bili tudi naši najmlajši na 2.turnirju zasavske lige v Trbovljah. Kako navdušeni so bili med potjo, si lahko pogledate v posnetku na naši Facebook strani.

Nov teden so v domači dvorani začeli mlajši dečki A, ki so igrali z ekipo MRK Krka, prvouvrščeno v skupini Center II. Po napetem začetku tekme je bil končni rezultat 17:23.

Vse navijače vabimo, da naše mlade igralce in igralke podprete to soboto. Čaka nas pester dan, poln rokometa in odličnih predstav naših mladih. Vstop na vse tekme mladih je brezplačen!