Tekmovanja mladih pod okriljem RZS se letos žal predčasno zaključujejo. Sporočilo za javnost je objavljeno tudi na njihovi spletni strani.

Priznati moramo, da nam je kazalo več kot odlično. Igralci in trenerji so se trudili, da bi bili uspehi letošnje sezone res dobri.

V letošnji sezoni je v Rokometnem klubu Sevnica svoj prosti čas rokometu namenilo kar 125 otrok. Število je od lanske sezone narastlo. Povečalo se je tudi število aktivnih selekcij. Tako ste lahko spremljali odlične rezultate naših najmlajših pri mini rokometu ter mlajših dečkih in deklicah C. Nekoliko starejši so igrali v selekcijah mlajši dečki B. Mlajše deklice B, so po daljšem premoru brez ženskih ekip v klubu, odlično zastopale naše barve. Zelo uspešni so bili tudi v selekciji mlajših dečkov A. Čestitke si zaslužijo tudi starejši dečki B in starejši dečki A. Zelo dober zgled in motivacijo pa so predstavljali najstarejši, kadeti.

Hvala vsem navijačem, staršem in pokroviteljem za vso podporo. Korona bo odšla in iskrice v očeh ob vragolijah na rokometnem igrišču se bodo spet zasvetile … veselimo se nadaljevanja zgodbe … PLAVI, PLAVI, PLAVI

Upamo, da se kmalu vidimo v domači dvorani. Ostanite zdravi!