V ponedeljek, 3.8. je članska ekipa pod vodstvom trenerja Plazarja in pomočnika Godca pričela priprave na novo sezono.

Po več kot uspešnem zaključku lanske sezone, ko je ekipa ostala neporažena in se uvrstila v 1.B državno rokometno ligo, je sledil zaslužen počitek. Hkrati pa so se v tem času izoblikovali cilji za sezono 2020/2021, za katero upamo, da bo minila brez poškodb, z uspešnimi rokometnimi predstavami in predvsem normalno, ob polnih tribunah naših navijačev. Tekmovalni del sezone se pričenja 12.9. v domači dvorani. Tekmovalni ritem bo pester in nasprotniki zanimivi. Zelo pa se veselimo tudi posavskih derbijev, ki nas čakajo že v septembru. Več informacij o 1.B ligi in nasprotnikih ter datumih igranja lahko najdete na povezavi .

Po treh opravljenih treningih, so se člani v četrtek odpravili na prvo prijateljsko tekmo v sklopu priprav na novo sezono. Gostovanje pri prvoligašu v Novem mestu se je končalo s porazom 27:24 (13:11) Sevničanov.

Drugo prijateljsko tekmo so člani odigrali v soboto, 8.8. v Ljubljani. S prvoligaši iz MRK Ljubljana so izgubili. Ob polčasu so zaostajali za 3, vendar se je razlika povečala. Tekma se je končala z rezultatom 24:18.

V naslednjem tednu bo odigrana tudi prva domača tekma. Približuje pa se tudi turnir spominov, ki se bo v torek, 18.8. odvijal v Sevnici. V goste prihajata prvoligaš – RD Riko Ribnica in naši nasprotniki iz 1.B lige, RK Dol TKI Hrasntik.