Doletelo nas je tisto, česar se ne veseli noben klub
zaradi prenove igralne površine za mesec in pol zapuščamo sevniški rokometni hram
Športno dvorano Sevnica.

Izredno težak trenutek za Rokometni klub, saj smo sredi, predvsem za mlade selekcije, zelo uspešne sezone 21/22. Samo upamo lahko, da spremenjen trenažni proces v naslednjih dveh mesecih ne bo imel dolgoročnih posledic za klub, ki smo ga z velikimi napori in veliko vloženega prostovoljnega dela kljub “koronskim” časom uspeli spet postaviti na noge.

Pred nami je velik logistični in finančni izziv za organizacijo treningov več kot 180 aktivnih igralcev in igralk kluba na drugih lokacijah. Upamo, da nam bo ob razumevanju staršev uspelo izvesti začrtane programe, da igralci in igralke pa tudi trenerji in vodstvo ne bomo izgubili volje ob dejstvu, da bo za treninge na drugih lokacijah šlo več časa in denarja.

Za mero optimizma so ta vikend poskrbele vse mlajše selekcije, fantje in dekleta so nanizali 4 pomembne zmage, za nami pa je tudi uspešno izveden 2.turnir Zasavske lige v mini rokometu.

Zadnjo domačo tekmo na starem parketu so včeraj popoldan odigrale čopke v kategoriji STAREJŠE DEKLICE A s prepričljivo zmago proti RŽK Zagorje z 20:11 (9:7). Čestitke!

Ker nam drugega kot kaže ne preostane, verjamemo, da se bomo res že februarja spet veselili novih zmag tudi v domači dvorani.