PRISTOPNA IZJAVA ZA VČLANITEV V ROKOMETNI KLUB SEVNICA

8 številk
13 številk
Primer: 1983
Ime in priimek zakonitega zastopnika za včlanitev otroka starega do 18 let

S poslanim obrazcem, potrjujem, da želim postati član-ica Rokometnega kluba Sevnica in da sprejemam statut in druge akte kluba ter sem se pripravljen-a ravnati po njih. Spremembo osebnih podatkov ali morebiten umik soglasja za spodaj navedeno zbiranje in obdelavo osebnih podatkov bom poslal-a na elektronski naslov kluba: rksevnica@gmail.com .

Rokometnemu klubu Sevnica dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe delovanja društva, pri čemer je dolžno ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, ZEPT in GDPR) in javnosti ne bodo dostopni. Dovoljujem tudi javno objavljanje slikovnega, video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost  kluba in vsebuje moje posnetke.

Član RK Sevnica lahko postane vsakdo ne glede na starost, spol in kraj bivanja. V primeru oseb mlajših od 18 let ima oseba zakonitega zastopnika. Članarina društva RK Sevnica za tekmovalno sezono 2020/21 je 30 EUR. Po oddaji elektronske izjave za včlanitev bo upravni odbor obravnaval pristopno izjavo. V največ 15 dneh po odobritvi vpisa novi član oziroma njegov zakoniti zastopnik prejme obvestilo s podatki za nakazilo letne članarine za aktualno tekmovalno sezono. Po prejetju nakazila na TRR kluba se novega člana kluba seznani z načinom predaje njegove članske izkaznice z unikatno zaporedno številko. Članska izkaznica poleg osebnih podatkov vsebuje tudi fotografijo, na hrbtni strani pa žig kluba, ki potrjuje veljavnost za posamezno tekmovalno sezono.